RESOC Antwerpen

Diversiteit als troef

Resoc Antwerpen

5 provinciale infosessies: Meer Europese samenwerking voor de Sociale Economie

5 provinciale infosessies: Meer Europese samenwerking voor de Sociale Economie | ESF

Het Kenniscentrum Sociaal Europa kreeg van In|C, de ondersteuningsstructuur voor de sociale economie, de opdracht om de sociale economie-ondernemingen specifiek te ondersteunen rond Europese subsidies en projecten. Meer over dit project vind je hier. Meer info over Kenniscentrum Sociaal Europa lees je hier.

In dit kader organiseren Kenniscentrum Sociaal Europa en de Vlaamse provincies 5 infosessies ‘Meer Europese Samenwerking voor de Sociale Economie’.
Alle info over deze infosessies vind je hier.

Het Kenniscentrum Sociaal Europa en de provincie Antwerpen nodigen je alvast uit op de eerste infosessie op 19 januari 2015 van 9u15 tot 13u in het Bernarduscentrum in Antwerpen.

Tijdens deze sessie krijg je een overzicht van de subsidiemogelijkheden die Europa te bieden heeft voor sociale economieorganisaties. Verder krijg je uitleg over hoe je een Europees project opstart. Daarnaast ga je met concrete projectideeën aan de slag tijdens de workshops.

Veel, weinig of geen ervaring met Europese projecten? Geen probleem. Naast de algemene uitleg zijn er workshops op maat van je ervaring.

Meer info over de infosessie in Antwerpen vind je hier.
Schrijf je hier in .