RESOC Antwerpen

Diversiteit als troef

Resoc Antwerpen

Ontbijt voor bedrijven over werkbaar werk!

Hoe houd je je gemotiveerde medewerkers van vandaag, gemotiveerd voor morgen?  Schrijf je nu in voor de ontbijtsessie op 24 maart 2015 van 9h tot 12h in het Gemeenschapscentrum Den Boomgaard in Broechem (Ranst).

  • Inschrijven voor 18 maart! Klik hier
  • Meer info? Klik hier

We zullen met z’n allen langer moeten werken. Dat is een feit.

En hoe je het draait of keert, dat kan enkel als er jobs zijn waar mensen gezond en met goesting aan de slag kunnen (blijven). Organisaties moeten daarom nadenken over hoe het werk is georganiseerd en jobs zijn samengesteld. Door de interne taakverdeling op een doordachte manier te structureren, kunnen teams worden gebouwd waarin mensen interessanter en uitdagender werk krijgen en kunnen samenwerken aan een gezamenlijk doel.

Daar bestaan methoden voor, en deze worden aangereikt in deze inspiratiesessie door de experts van Flanders Synergy. Flanders Synergy bevordert en initieert innovaties op vlak van arbeidsorganisatie met het oog op meer slagvaardige organisaties en een betere kwaliteit van de arbeid.

Daarnaast komt ook Koen Camerlynck van het tandtechnisch labo Camerlynck zijn ervaringen met deze vernieuwde aanpak in de praktijk uit de doeken doen.

Er zal een mogelijkheid zijn tot verdieping van dit thema in een vervolg op deze inspiratiesessie, in de vorm van een lerend netwerk. De mogelijkheden hiervan worden tijdens de sessie toegelicht.

We hopen u te mogen verwelkomen op deze infosessie!
De projectontwikkelaars duurzaam personeelsbeleid van Resoc Antwerpen